Slider09
Slider08
Slider07
Slider06
Slider05
Slider04
Slider03
Slider02
Slider01
previous arrow
next arrow

zondag 15 april

Afgelopen weken zelf niet veel gefietst, laatste keer was met Ferry op tweede Paasdag en het afgelopen weekend in Lissabon rond gestruind, fietsen daar valt denk ik tegen, lopen is al flink inspanned met al die heuvels en trappen.
Nadat via de groepsapp al bleek dat het merendeel van de Bello's elders vertoeven, met name Spanje is een geliefd oord, was ik benieuwd wie er vandaag acte de présence zouden geven.
Iets voor negenen stond ik klaar voor de start bij de Spar en even later kwam Rocus gevolgd door Maarten en het kwartet werd aangevuld met de komst van Arne. Daar zou het vandaag bij blijven. Voor Maarten was het na een lange winterstop de eerste keer op de racefiets.
Hij kwam dan ook met de suggestie om maar eens naar Laren bij Lochem te gaan en wel via Deventer. In een straf tempo met de wind voornamelijk in de rug kwamen we al rond de klok van tienen in Deventer bij de brug. Totdat moment hadden Rocus en ikzelf continue het kopwerk gedaan.
Richting Laren hadden we toch wat meer last van de wind, maar om ruim over half elf met steeds meer een zonnetje erbij arriveerden we bij ons koffie adres.
Maarten nam vandaag het gebak voor zijn rekening, op 30 maart was hij jarig geweest, ja al weer 56, nog van harte namens ons allemaal en nogmaals bedankt! Tijdens de koffie ging het met name over Schier en de investeringen die daar hebben plaatsgevonden, jullie mogen het allemaal nog een keer komen bewonderen! Na de koffie ging het via Vorden richting Hengelo en Toldijk om via Steenderen en Doesburg richting huis te gaan. Op de terugweg best veel last van tegenwind en de kilometers gingen tellen, al hield Maarten zich kranig, top hoor voor de eerste keer. Net voor de bocht ricting camping het Zwarte Schaar reed Arne een stuk vooruit en net na de bocht stond hij plots aan de kant van de weg. Volgens hem liep zijn band langzaam leeg. Hij gaf aan dat we wel door konden gaan en helaas hebben we hem enkel op afstand nog gezien, ik hoop dat het meeviel. Uiteindelijk stond de teller bij mij op 97 km en een gemiddelde van bijn 29.5, niet slecht denk ik gezien de afstand en wind. Het was een welbestede zondag ochtend.