Slider09
Slider08
Slider07
Slider06
Slider05
Slider04
Slider03
Slider02
Slider01
previous arrow
next arrow

Vandaag

Vandaag de zondag na de 11 Heuvelen tocht was het bijzonder rustig bij de Spar. Ik wist dat Maarten zou komen, maar van de overige Bello’s was het afwachten, maar toen ik om ruim voor half negen bij de Spar arriveerde stond Jan mij al op te wachten. We hadden net besloten om maar richting Deventer te vertrekken of Maarten kwam op de valreep er aan geracet. Dus met slechts drie man op naar Deventer, eerst via het Kanaal richting De Brug en vandaar naar Hall. Maarten had al laten weten dat hij na LBL niet meer had gefietst, maar je merkte het niet, met een fors tempo en kop over kop ging het richting Deventer, althans dat dachten we. Ik weet je moet altijd een keer rechtsaf, maar ja welke, dus maar gewoon door stoempen en rechtdoor, dan kom je dus vanzelf in Klarenbeek en op naar Voorst.
Het tempo bleeg dusdanig hoog dat we om net over half tien al op de Ijsselbrug in Deventer fietsten, nog te vroeg dus voor de koffie!
Op naar Laren en ook die kilometers gingen erin als Deventer koek!! Uiteraard moest er vlak voor Laren even gedemarrerd worden, ik moet het zeker zelf niet aangaan, want tegen Maarten en Jan leg je het toch af, maar vandaag was Jan als eerste bij het koffieadres.
Dat dit restaurant   gewild is bij de racefietsers bleek al ras, eerst een grote groep uit Lemerlelveld en vlak daarop al een grote groep uit Delden, staken wij als Bello’s maar schril met 3 man af.
Tijdens de koffie zou toch eindelijk Maarten eens een zes moeten gooien, maar ook nu had hij dus geluk en heeft beloofd het volgende week goed te maken, sinds het invoeren van de dobbelsteen heeft hij geen verslag dus geschreven!!
Na de koffie ging het via Lochem op naar Vorden, ook nu weer kop over kop en in een hoog tempo, net voor Steenderen kwam als een geschenk (althans volgens Maarten) mijn kreet: LEK, dat was wel echt lang geleden, maar een klein steentje was de veroorzaker.
Via de Ijsselcamping ging het via Doesburg richting huis en met exact 100 km en een gemiddelde van 32.4 km was het een pittige tocht. Op naar Oostenrijk, tot vrijdag!!
Pieter