Slider09
Slider08
Slider07
Slider06
Slider05
Slider04
Slider03
Slider02
Slider01
previous arrow
next arrow

GBBT dag

GBBT dag 0: vrijdag 30 aug.

 

Vanuit Bello West vertrok deze ochtend heel vroeg de eerste auto met chauffeur Harry, Fred Rijck en Wim op weg naar Wörgl. De eerste auto bleven wij tot een eind in Köln.

Aan het eind van de dag bleek Pieter ( + Ferry en Ruud) als eerste aangekomen. Maarten To Frank en Arre arriveerden daarna met Harry enkele minuten later en bijna direct aansluitend de BelloBus met de fietsen en Wiebe en Rocus gelukkig ook.

Na een gezellig drankje op het terras werd gestart met het uitladen en monteren van de fietsen.

Kamers werden betrokken en heel gedisciplineerd arriveerde de hele groep om 19.00 u aan tafel.

 

Arre nam het woord en deed een zeer goed ingeklede oproep van deze week een groot feest te maken en voorzichtig te doen.

Terwijl het diner geruisloos werd geserveerd en geconsumeerd schetste Harry wat ons deze week te wachten stond. Gemiddeld zou het minder zwaar worden dan de voorgaande edities maar toch kwamen er twee zeer zware etappes.

Rijck constateerde opgelucht en ook een beetje met ongeloof dat het minder dreigend klonk dan in voorgaande jaren. Hierop vulde Ruud aan dat hij en Pieter acht uur lang onheilsvoorspellingen hadden aangehoord.

Tot slot werden alle deelnemers als kleurrijk teken van voorzichtig en vriendelijk fietsen voorzien van fel groene fietsvriendelijkventieldopjes.

 

Na het ijs en de koffie gaan we eensgezind straks naar bed met lichte spanning over wat komen gaat