Slider09
Slider08
Slider07
Slider06
Slider05
Slider04
Slider03
Slider02
Slider01
previous arrow
next arrow

Over de Dijk

Gisteren zondag 16 juni, na lange tijd van afwezigheid door vakantie, zomerfeest etc, weer eens zin om met de Bello's een zondagse rit te rijden.
Om kwart voor acht een eerste appje van Willem, ik denk nu komen ze die Bello's, maar het bleef verdacht stil, ik melde dat ik zou komen en vervolgens op naar de Spar, waar ondanks het mooie weer, niemand was, ik dacht even is de start plek net als bij de Veluwerijders verplaatsd, nee dan had ik het wel gehoord.
Iets over half negen, appje van Willem, kom svp langs mijn huis, heb me vergist in de tijd. Nou ja ik was toch alleen dus overleg was niet nodig!
Willem stond al voor de deur te wachten en de keus van de route was snel gemaakt, eerst tegen de wind in en vanwege mijn forse verkoudheid wilde ik het niet te lang maken, maar eens zien hoe het zou gaan.
Volgens Willem merkte hij, behalve aan mijn stem niets van mijn verkoudheid. Via Ellecom, Rheden ging het over de brug bij Westervoort en al keuvelend besloten we richting Tolkamer te gaan, via Zevenaar, Babberich kwamen we rond de klok van tien in Tolkamer. Tijdens de koffie even mijn UK collega Paul, die in Tolkamer woont, berichtje gestuurd of hij een stukkie mee terug wilde fietsen, maar hij kwam even later met zijn beide dochtertjes en schoof aan bij de koffie. Na de koffie ging het met gezwinde spoed, met de wind deels achter en opzij over de dijk naar Westervoort en op huis aan. Exact om twaalf uur en na circa 75 km was ik weer in Ellecom, was een mooie rit. Jammer voor de andere Bello's, ik weet er zijn een aantal met vakantie maar toch niet allemaal.  Hopelijk volgende week meer deelnemers Grt. Pieter