Slider09
Slider08
Slider07
Slider06
Slider05
Slider04
Slider03
Slider02
Slider01
previous arrow
next arrow

Gezien h

Gezien het voorgaande verslag lijkt het alsof Bello in winterslaap is gehuld; niets is minder waar! Het slechte weer van de laatste tijd; nog niet één keer de ATB zonder te poetsen weg kunnen zetten, noopt tot creatieve oplossingen.
In de winter start ik ook mijn hardlooptraining. Heerlijk, slechts de hardloopschoenen aan doen en maar rennen in het bos. Na een uur rennen op het nieuwste speeltje: de Tacx. Video opstarten en gaan! De real live video met automatische rem leidt mij door de mooiste Schwarzwald gebieden: van de Gottschlägtal naar Schliffkopf en de Hornisgrindeturm. Klimmen, veel klimmen. Na drie kwartier – uur ben ik het heftig zwetend zat. Morgen weer naar de Scheg, 2 uurtjes schaatsen. En zo is de wintertijd toch ook een heel afwisselende tijd. Geen gemopper en gemodder door troep en modder. Na twee uur toch aardig mijn sportbest gedaan!
En niet steeds die fiets schoonmaken. Trouwens, de ATB paden zijn nauwelijks toegankelijk door al het bosgeweld van de laatste tijd. Dan maar de leuke illegale paadjes opgezocht. Maar ja, wederom de arm der wet ontmoet. Weer dezelfde preek, die ik ristorneerde aan de boswerkzaamheden. ATB’en is niet gelijk aan ‘modderfietsen’! En ik heb een sticker, en ik ben lid van NM;  meneer wat wilt u nog meer?  Hoezo scheiding van wegen voor stokkenlopers, hardlopers, wandelaars, fietsers, ATB’ers? Vriendelijkheid jegens elkander is het meest van belang; een fietser maakt minder kapot dan de bos machines! Ik mag doorfietsen,…….
Woensdag ga ik weer voor deze afwisseling. Wellicht tot zondag , als de weergoden ons goed gezind zijn. Fijne dagen.