Slider09
Slider08
Slider07
Slider06
Slider05
Slider04
Slider03
Slider02
Slider01
previous arrow
next arrow

Eén

Eén oog kan ook tot het schrijven van een verslag leiden zo is mij vandaag gebleken.
Gisteren was ik verhinderd om met de zondagse Bellotocht mee te fietsen.
De verslagen lezende bleek dat Bello ‘s een slecht geheugen hebben. Twee maanden (maart en april ) vertrek om 9.00 uur, 4 maanden ( mei tot en met augustus ) vertrek om 8.30 uur en vervolgens weer twee maanden ( september en oktober ) vertrek om 9.00 uur. Dat was de afspraak, vastgelegd in de verslagen van de algemene vergaderingen. Hoe gemakkelijk kan het zijn. Maar chaos past natuurlijk wel bij die anarchistische Bello ‘s.
Omdat ik in training moet blijven voor de MH2D ( MergelHeuvellandTweeDaagse) komend weekend ( zaterdag 120 km. race en zondag 50 km. atb ) moest ik bij gebrek aan de fietstocht gisteren, die vandaag compenseren. Mijn keuze viel op een rondje Blauwe Kamer. Die hebben we dit jaar al zo vaak gefietst dat ik de route ervan niet meer hoef te beschrijven lijkt mij.
Het pontveer was aan de andere kant van de Rijn zodat ik besloot koffie te drinken in de Blauwe Kamer. Helaas was dit etablissement gesloten zodat ik de oversteek moest maken alvorens ik op het terras van het Veerhuis, dat wel open was, aan de koffie met een zelf meegebrachte boterham kon. Natuurlijk had ik de dobbelsteen meegenomen want van zo ’n Bellotocht moet wel een verslag worden gemaakt nietwaar? Toen bleek dat ik 1 oog gooide en er niemand was die dat kon verbeteren was ik het haasje en vandaar dit verslag.
Over de dijk ging het wat minder snel dan met een stelletje Bello ’s maar met een kruissnelheid van 32 km. was ik best tevreden. Komend weekend voor mij dus de MH2D en voor de andere Bello s ‘, hetzij nogmaals gezegd, om 9.00 uur vertrek bij de Spar.