Slider09
Slider08
Slider07
Slider06
Slider05
Slider04
Slider03
Slider02
Slider01
previous arrow
next arrow

Beste Bell

Beste Bello’s,

Vanuit mijn herstellingsoord lees ik met enige afgunst, de verslagen van jullie fietservaringen van afgelopen weekend. Helaas nog even rust. Gelukkig geen meldingen van valpartijen….

De door mijn val opgelopen (lichte) hersenschudding verplichte me afgelopen week tot volledige rust. Het herstel verloopt gestaag. De kwetsuren in  mijn gezicht zijn goed hersteld en de door Arre vakkundig aangebrachte hechtingen zijn vrijdag verwijderd.  Kortom, dat leed is geleden. (Arre, bij deze de complimenten van de doktersassistente voor het geleverde vakwerk).

De klap op mijn hersenpan is echter harder aangekomen dan ik dacht. Afgelopen week heb ik mijn agenda volledig gepoetst en de dagen meer slapend dan wakker doorgebracht.  Vanmorgen heb ik voorzichtig één belangrijke bespreking bijgewoond en daarna weer snel  huiswaarts en vermoeid het bed in. De komende dagen (weken?) dus nog even koest houden.  Met het paasweekend en de meivakantie in het vooruitzicht moet dat lukken. Tot die tijd zal ik me ook niet aan het wielerfront melden en wil ik graag vanaf deze plek de zeven Bello’s bedanken voor hun goede zorgen. De hulp op die dag kan als voorbeeld dienen voor de beelden  die ons kabinet heeft bij participatiemaatschappij en mantelzorg. Ook de nazorg was prima, warme belangstelling van alle ‘Elten-gangers’, allemaal gebeld of gemaild. Een echte vriendenclub. Nogmaals dank: niet pico-bello maar GRANDE-BELLO!

Groet, Jan