Slider09
Slider08
Slider07
Slider06
Slider05
Slider04
Slider03
Slider02
Slider01
previous arrow
next arrow

 

Ik heb een zes gegooid. Goed he? Vanmorgen stonden 8 mannen aan de start. Zes direct te herkennen Belloos, t.w. Rocus, Ruud, Aart, Ton, Wiebe, Coen, en twee ‘allochtonen’ die zich voorstelden als Arre, resp. Pieter. Aangezien beide heren niet in voorgeschreven tenue verschenen werd verwacht dat ze dan wel ‘op kop’, dan wel op gepaste afstand zouden (mee)rijden. Het werd aanvankelijk ‘op kop’.

Arre deed zijn kopwerk uitstekend, tot de Schalterdalweg. In een stevig tempo gingen we door, Arnhemseweg, het Spoek, Waterbergweg, Otteloseweg, Willemsbos, Asselseweg, een beetje gearceerd terrein, heerlijk. Naar ´t Hillegie, inderdaad! Ruud is inmiddels bij Apeldoorn afgeslagen, richting Dieren. Moest op tijd thuis zijn,……

Tijdens de koffie werd er natuurlijk ´bijgepraat´ over de GBBT. Het heugelijke nieuws werd door Wiebe gebracht; Aart (v.d B) gaat mee met de GBBT! Werk aan de winkel dus voor de organisatoren,…

Na de koffie was het Pieter die, op stoom gekomen, op zijn Rabo- Giant advanced SL, Dura Ace, van geen wijken wilde weten, hij bleef maar op kop sleuren. Zo waar tot het Dabbelosepad. Toen nam Coen het over. Naar Hoenderloo, en vervolgens een van onze favorieten, de Delenseweg naar Schaarsbergen. Ook daar ging het weer hard, met Arre, Aart, Rocus en Ton afwisselend op kop. De gangmakers van het eerste uur moesten het ´bezuren´.

Bij de Delhuyzenweg ging Ton naar Arnhem. Via de brandtoren, waar we afscheid namen van Rocus en Aart zijn we gevieren naar de Steeg gefietst. Arre op het rechte pad naar huis gezet en in Ellecom Pieter bedankt voor zijn inbreng. Getweeën (Agatha Christie) naar Dieren getreuzeld. Met 87km op de teller en een gemiddelde van 31 was het een goede oefening voor Klimmen –Banneux- Klimmen, a.s. weekend.