Slider09
Slider08
Slider07
Slider06
Slider05
Slider04
Slider03
Slider02
Slider01
previous arrow
next arrow

Zondag19 februari

Deze morgen staat Ferry al op tijd te wachten, het weer is prima, op het eind van de ochtend verwacht men een buitje, de gladheid en sneeuw is volledig verdwenen. Op naar de Spar waar Arre, Jan, Rocus en Willem al staan te wachten. Wiebe heeft al vroeg gevraagd wat het koffieadres gaat worden en om in stijl te blijven, wordt Victoria collectief genoemd en hem door gestuurd. Ja onze nestor is 76 geworden en wil ons nog graag trakteren, waar we natuurlijk niets op tegen hebben!
Vlak voor vertrek komt ook Arne nog aanzetten, dus gaan we met 7 man sterk richting Victoria. Vandaag gaat de route om onverklaarbare reden in eens veel over asfalt. Op zeker moment komen we toch weer op de route en via het boerderijte van Van Ark gaat het richting Groenendael bij de A50 en vervolgens door het Deelerwoud naar Victoria. Hier aangekomen blijkt Wiebe er nog niet te zijn, even later voegt hij zich bij ons, blijkt dat hij al via Hoenderloo al meer kilometers dan ons heeft gemaakt. Tijdens de koffie met het te koude appelgebak wordt er nog even gezongen voor de jarige en verder gaat het vandaag over alle rug problemen die de oude mannen parten speelt. Ferry kan zijn oefeningen al niet meer onthouden en heeft het nu op film, zodat hij thuis weet wat hij moet doen, voor de liefhebber, hij deelt ze op verzoekwink
Na de koffie via de route langs de A50 richting Van Ark, maar bij de kruising haken hier een drietal af: Ferry, Arne en Arre nemen  de route richting Posbank, de andere vijf via het klimmetje over de hei richting Coldenhove. Het was prima fietsen vandaag in het bos, de hoeveelheid modder viel erg mee en de regen stelde niet veel voor, het aantal kilometers is mijn niet bekend, maar rond kwart over twaalf was ik weer thuis. Was een mooie rit, tot volgende week.