Slider09
Slider08
Slider07
Slider06
Slider05
Slider04
Slider03
Slider02
Slider01
previous arrow
next arrow

Vandaag

Vandaag voelde ik mij een beetje als een vreemde eend in de Bello-bijt. Want, na 4 weken weer op de racefiets en de schouder nog niet helemaal in oude doen, leek het mij het beste om alleen te gaan fietsen. Mijn komst bij de Spar had dan ook alleen als bedoeling om te vernemen waar koffie zou worden gedronken. Want die wetenschap zou ook mijn koffieadres bepalen. De discussie daaromtrent liet ik over aan Arre, Coen, Ferry, Maarten en Ruud ( op een hagelnieuwe Cannondale ) die uitmondde in de keuze voor Deventer.
Via Laag-Soeren en Eerbeek werd in Loenen koers gezet naar het kanaal en bleef ik in het kielzog meefietsen. Daar kozen de mannen voor de richting Apeldoorn via het kanaal en ging ik via Klarenbeek en de Voorsterklei naar ons vaste koffieadresje op de markt in Deventer.
Net aangekomen arriveerde ook de groep en werd de koffie besteld. Maarten herinnerde zich dat ze daar wel erg lekkere honing-notentaart serveren en op Coen na, die het hield bij Driekantbrood, vond dat gretig aftrek. Maarten, goed en wel teruggekeerd van zijn vakantie in Portugal, vertelde o.a. van zijn fietsbelevenissen aldaar. Nou, we mogen blij zijn dat hij ongeschonden in ons midden is.
Ruud maakte melding van zijn onderhandelingstactiek bij de aankoop van zijn nieuwe fiets die ook nog eens een paar nieuwe schoenen heeft opgeleverd. Arre reageerde hierop dat hij weet en voelt aankomen hoe het proces verloopt maar dat het niet zijn ding is. Ferry wist te melden dat Pieter tijdens het badmintonnen een knieblessure had opgelopen hetgeen zijn afwezigheid verklaarde ( Pieter gebeld en het blijkt mee te vallen ) en Coen heeft eindelijk de fietsknoop doorgehakt en een Ridley frame gekocht. Ruud en Coen in het nieuw dus. Wie volgt er nog dit jaar?
De terugtocht voerde mij via Gorssel en Zutphen naar Dieren en ik denk dat de groep voor de Voorsterklei heeft gekozen omdat sommigen om 12.00 uur thuis wilden zijn. Een tiental minuten later dan dat tijdstip kwam ik in Dieren aan. Heerlijk om weer op de fiets te zitten en gezellig om de koffie weer met de groep te gebruiken. Je mist Bello pas als je niet meer mee kunt.