Slider09
Slider08
Slider07
Slider06
Slider05
Slider04
Slider03
Slider02
Slider01
previous arrow
next arrow

  Va

 
Vandaag bij de koffie was ik weer de klos en nog wel met mijn eigen dobbelsteen!!
Maar voor we aan de koffie zaten, moest er wel even gefietst worden.
Om kwart voor negen kwam Ferry mij halen, op naar De Spar en het is altijd weer afwachten wie er nog meer zijn. Vandaag was het een vijftal: Coen, Rocus, Willem, Ferry en ondergtekende.
Ja en als de kapitein er niet is, hij is met wintersport, ja, ja hoe ouder hoe sportiever, klasse!!!, dan mogen we natuurlijk zelf bepalen waar de rit naar toe gaat.
Coen had een route op de Carmin en die werd trouw gevolgd, met als gevolg dat we na een uur zwoegen, althans voor mij, uitkwamen bij het oude zwembad ter hoogte van Loenen.
Ik had nog ijdele hoop dat we zouden koffiedrinken bij het restaurant De Loenermark in Loenen, maar Ferry kende geen mededogen, van je dorpsgenoot moet je het maar hebben. Nee voort moest het weer, de route naar het chauffeurscaffé of Victoria, zonder discussie werd mijn suggestie van het chauffeurscaffé geaccepteerd. Ja het democratisch gehalte binnen club Bello is groot!!
Zo rond half elf bij het chauffeurscaffé en hier volgden enige wetenswaardigheden over Coen zijn kluskwaliteiten, wat is die man toch veelzijdig!
Hij weet als geen ander met een boor een waterleiding in een plafond te vinden, ja Bello;s tegen gering tarief komt Coen langs met de klusbus.
Na de koffie voerde eerst de route richting Loenen, de exacte route staat me al niet meer voor de geest, maar wat ik wel weet is dat we diverse klimmetjes als toetje voorgeschoteld kregen.
Na, volgens Ferry, circa 60 km, was ik rond de klok van éénen weer thuis. Op de laatste fraaie klim achter de Jutberg was Coen plotsklaps verdwenen, de man fietst ook zo snel!!
Het was vandaag een fraaie route, heb weer flink mogen afzien, ben toch erg blij dat jullie wel steeds hebben gewacht. Mijn hartelijke dank daarvoor.
Benieuwd waar de route volgende week naar toe gaat, daarna ben ik twee zondagen afwezig vanwege de wintersport.
Ik wens allen die dan deelnemen aan de eerste rit naar Vorden op de racefiets, alvast een fijne tocht toe.