Slider09
Slider08
Slider07
Slider06
Slider05
Slider04
Slider03
Slider02
Slider01
previous arrow
next arrow

Spar 09.05

Spar 09.05 uur; niemand te zien behoudens ondergetekende. Dacht na een tijdje afwezigheid weer eens een gezamelijk ritje te kunnen maken maar kom bedrogen uit. Dobbelen hoeft vandaag niet en ik zal na het fietsen zelf mijn koffie zetten; geen pauzes vandaag. Het bos lijkt me beperkt begaanbaar en alleen fietsen lijkt me daarbij een extra risico. Dus over de weg via Beekbergen naar Hoenderlo, Kop van Delen en via Koningsweg weer terug naar Rheden. Het is regenachtig en mistig. Behoudens 4 hardlopers kom ik geen sporters tegen. De grote wegen zijn nat maar prima begaanbaar. Fietspad naar de brandtoren is inderdaad een uitzondering en matig begaanbaar en ook de afdaling via Snippendaalseweg en schaapskooi niet zonder risico. Kom na 53 km behouden thuis met natte en erg koude handen en voeten. Toch weer even wat wind en regen langs en door de helm en een frisse neus. De kachel is extra behagelijk. Terwijl ik daar dicht tegenaan kruip stel ik vast dat het toch weer goed is om even buiten te zijn geweest.