Slider09
Slider08
Slider07
Slider06
Slider05
Slider04
Slider03
Slider02
Slider01
previous arrow
next arrow

Sneeuwpret met zijn drieën

Wat een uitvluchten vandaag: een opengebarsten velg, weekenddienst, de enige vanuit Velp, niet op de fiets, -2 tot -4 graden, mijn valtechniek is niet zo goed, zoek een glutenvrije McDonalds, ziet op de boot naar Terschelling, zit aan het bier, etc.
Slechts drie echte genieters aan de start vanmorgen:

Moet ik nog meer vertellen? Hier straalt toch het echte genieten vanaf? Overigens vermeldt de iPhone nog dat het 11:13 was en de lokatie Ramenberg.
De route? 36,4 km in totaal 3 uur en een kwartier (inclusief zeer uitgebreide koffiepauze en diverse stops onderweg om van het uitzicht te genieten) bij een temperatuur van tussen de -2 en -5 graden.

Was het te doen? Jazeker, een paar koude handen of koude voeten was ongeveer het ergste. Wiebe heeft nog even getest hoe het zat met zijn valtechniek, en …….. Nog dik in orde. De andere twee wisten dat al (zowel van Wiebe en van zichzelf), dus testen was niet nodig. De gesprekken onderweg waren uiterst gevarieeerd van carbidschieten tot de vriendin van de kleinzoon en van de laatste roofdierenoptreden in het circus tot aan de hoge servicegraad van de Belgische illegaliteit.
Zoals altijd: wie er niet bij was heeft wat gemist.