Slider09
Slider08
Slider07
Slider06
Slider05
Slider04
Slider03
Slider02
Slider01
previous arrow
next arrow

Relaxed zomers ritje

Relaxed zomers ritje

 

Deze zomerse dag hadden tien Bello’s de begeerte om te wielrijden. Deze ‘rijwielwoede’ kwam niet alleen door het mooie weer, maar ook door het besef dat de week van de GBBT nu toch echt nadert en de komende zondagen er niet meer geluierd kan worden. Bij de tocht naar Banneux afgelopen woensdag, waren er ook al tien bedevaart-Bello’s om in stilte de fietszegeningen tot ons te nemen voor een veilig fietsseizoen. Voor de GBBT’ers is er op 10 augustus met het monument Luik-Bastenaken-Luik, de ultieme test voor de GBBT.

Vandaag een reguliere tocht met weinig spektakel. Lekker om te pedaleren waarbij geen superkrachten aangesproken hoefden te worden. Dit kwam vooral Rocus en Meindert, een tijdje afwezig, goed uit zodat zij bij Bello weer aan hun wielerfitheid kunnen werken. Ook de lekke banden van Roel waren een rustmoment om ons in balans te houden. Onze bestemming was Carnegie Cottage in Otterlo. Natuurlijk niet via de kortste weg, want dan zouden we wel erg vroeg aan de koffie zitten maar via de Loenermark en Kootwijk. De appelbollen en bosvruchtentaart smaakten ons hier prima. De koffiestop gaf geen nieuwe inzichten in de activiteiten die Rocus tijdens zijn afwezigheid heeft uitgevoerd, maar zijn zwijgen prikkelt wel de fantasie.
Via de Koningsweg ging het naar huis waarbij de meesten richting brandtoren reden maar ik rechts afsloeg naar Arnhem waarna ik tot mijn verrassing voorbij werd gereden door Arre en Ferry. Weer thuis op mijn teller 105 km.

Roel, Ferry, Rocus, Wiebe, Meindert, Henk, Willem, Pieter, Arre en uw verslaggever Ton zijn door het fietsen weer een beter mens geworden.