Slider09
Slider08
Slider07
Slider06
Slider05
Slider04
Slider03
Slider02
Slider01
previous arrow
next arrow

Regen

Jan stond vorige week zondag in z’n uppie bij de Spar. Ferry en schrijver dezes vonden dat dat niet nog een keer moest gebeuren. Dus besloten we Jan deze zondag te vergezellen. Weer of geen weer. Jammer genoeg liet Jan weten dat hij andere verplichtingen had.
Geen weer vanmorgen en de reden voor Ferry en mij om aan de start te staan was vervallen.
Dus wat was er gemakkelijker dan lekker thuis te blijven? Maar de mindset die was ingesteld bleef de baas over dat idee. Dat lieten we weten op de groepsapp met de bijna zekere  wetenschap dat we het vandaag met z’n tweeën zouden moeten rooien.
Dat werd om 9.00 uur bevestigd. Het chauffeurscafé werd het doel van onze trip maar daar zijn we niet in geslaagd. Ergens, maar we weten niet precies waar, zijn we van het padje geraakt. Want na een mooie tocht over paden die we dit jaar nog niet zo nat hadden meegemaakt, kwamen we voor een tweede keer langs Landal Coldenhove in Eerbeek. Het doel werd verlegd naar Restaurant de Loenermark waar de koffie en appelgebak ons ook prima smaakte en we ons een lekker konden opwarmen. .
Na de koffie konden de regenjasjes weer aan want de droge momenten die we hadden verwacht deden zich nauwelijks voor. Daarom via de kortste weg langs de Schaapskooi en via van Ark zo snel mogelijk de Lange Juffer opgezocht en huiswaarts gekeerd.
Dat had tot gevolg dat we voor 12.00 uur thuis waren met slechts ( of misschien beter gezegd: toch nog ) 35 km. op de teller. Na de douche kijken we met genoegen op de rit terug.