Slider09
Slider08
Slider07
Slider06
Slider05
Slider04
Slider03
Slider02
Slider01
previous arrow
next arrow

Nu zonder pech

Als nieuwkomer voor de derde maal meegegaan. Deze keer gelukkig zonder materiaal narigheid weer in Dieren aangekomen. Volgende keer toch maar naar een andere fietsenmaker gaan( de naam van de vorige zal ik hier niet weergeven).
Eerlijk gezegd ben ik wel onder de indruk van de fietsconditie van de deelnemers. Ik dacht makkelijk mee te kunnen komen, want ik zit regelmatig op de ATB.
Ik moet toch wel wat harder trainen om meer in het midden van de groep te kunnen meedraaien.
Van oorsprong ben ik niet een echte fietser, meer een hardloper met af en toe een marathon. Na een kniebandletsel met onomkeerbare schade ben ik op de ATB gestapt en probeer op deze manier een goede conditie te behouden en daarbij van de natuur en het mooie landschap te genieten.
Ik ben sinds 2.5 jaar gepensioneerd, maar dat is me rauw op het dak gevallen. Van 100% werken naar geen werk is een onaangename ervaring. Het is als een marathon lopen en daarna in een stoel gaan zitten, waar je niet meer uitkomt. Ongezond dus.
Ben dus maar weer aan het werk gegaan, zij het met wisselende korte banen ,op projectbasis, want onze maatschappij is nog helemaal niet ingesteld op werken na 65 jaar , zeker nu, met veel jonge mensen, die een goede opleiding achter de rug hebben, maar geen werk kunnen vinden.
Een race fiets heb ik (nog) niet. Direct meedoen met de lente/zomer tochten op de weg zit er nog even niet in , maar ik ga eens uitkijken naar een gebruikte fiets bij een goede rijwielhandel. Er werd me al het advies gegeven om in Eerbeek te kijken en daar naar Machiel te vragen.
Ga ik doen en naar ik hoop spoedig tot weerziens!                                Erik Hesselink, Schotsmanlaan 1,  6952HM, tel. 0625081944