Slider09
Slider08
Slider07
Slider06
Slider05
Slider04
Slider03
Slider02
Slider01
previous arrow
next arrow

  &n

 
 
Bij de Spar hedenochtend, drie mannen, twee uit Ellecom en eentje uit Eerbeek. Ik uit Dieren voeg me daarbij. Gevieren gaan we richting ‘Victoria’. Ik heb nog een route uit 2009 in de Garmin. Pieter vertelt eerst nog het hilarische verhaal over wat Wiebe op ‘Schier” is overkomen. Een nat pak, zo leerden wij. Waar overmoedigheid toe kan leiden, niet?
Via de meest aantrekkelijke maar ook een zeer natte en modderige route bereiken we via Eerbeek, Loenermark en de Groenendaalseweg na 22 km Victoria. Koffie met appeltaart is het parool. En dobbelen natuurlijk. En wat blijkt? Voor de vierde keer gooi ik de hoogste ogen,…. en niemand van de aanwezigen is zo galant het van me over te nemen! Onvoorstelbaar dat ik steeds zulke hoge ogen gooi. Ik troost me met de gedachte dat het tij echt eens zal keren.
Ferry en ik praten wat over ‘navigatie’. Ferry is zo enthousiast (echt waar,…) dat hij enorm heeft bijgeleerd de laatste weken. Tijd voor een afspraak, aldus. Twee weten meer dan één.
We vertrekken en gaan door het Deelerwoud richting chauffeurscafé. Onderlangs, naar de watervallen, doorsteken, doorhalen, insteken, bochten nemen, via de ruines van het zwembad, witte ATB route, door modder en smerigheid bereiken we Laag Soeren. Ferry en ik komen Roel en Marlies tegen en stoppen voor een praatje. Pieter en Rocus zijn al verder; we zien Rocus niet meer terug. Pieter komen we later weer tegen.
Kwart voor één ben ik thuis, net voor de regenbuien. 47 km en een paar kilo moddertroep,….