Slider09
Slider08
Slider07
Slider06
Slider05
Slider04
Slider03
Slider02
Slider01
previous arrow
next arrow

Modder en takken

Na ontvangst van vele afwezigheids berichten via de app benieuwd wie er vandaag zullen zijn. We moeten ons wel eens afvragen of het wel zo stimulerend werkt om te melden dat je niet gaat. Bij de Spar staan Wiebe en Rocus en Meindert al te wachten, Arre en ikzelf complementeren de groep van vandaag. Wiebe heeft een leenfiets, ook van zijn eigen fiets hebben de wielen het begeven. De fiets is van een topper geweest in het dames mountainbike team en dat geeft hem blijkbaar vleugels!!
Ikzelf had een paar weken niet gefietst en met al die dagen is verdere toelichting overbodig. Ik vroeg nog om een beetje mededogen, kun je beter niet doen.
Ondanks het vele regen en de storm van zaterdag, was het parcours prima te doen, een enkele boom versperde het pad en verder veel losse takken.
Met Wiebe op kop ging het richting Victoria, want de Nieuwjaarsborrel en de snert van de Veluwerijders wachten op ons, dus zo rond de klok van elf ging het richting Dieren. Blijkbaar was men bang te laat te komen, want het tempo lag aardig hoog en na dat ik tegen Rocus zei fiets maar door ik kom wel thuis, was het ook gelijk over en uit. Ik heb ze niet meer gezien en ben via de normale route naar huis gereden, was zo rond kwart over twaalf thuis. We eten waar we het weer voor doen, was een mooie rit.