Slider09
Slider08
Slider07
Slider06
Slider05
Slider04
Slider03
Slider02
Slider01
previous arrow
next arrow

Klein-Bello

Tja, vandaag maar 5 Bello's aan de start: Jan, Arre, Ferry, Rocus en Willem. Na 10 minuten beraadslagen werd de bestemming uiteindelijk het chauffeurscafé. Al na 2 minuten waren we Ferry kwijt. Nog wel teruggevonden, maar met een afgebroken voorderailleurkabelboutje (scrabble!) wist niemand raad. Dus helaas moest Ferry met een pielverzetje weer huiswaarts. Nog 4 over. Onderweg hebben we meermalen stilgestaan bij de piepende schijfrem van Rocus. We hebben iets kunnen doen, maar het schavende geluid is de hele weg gebleven. Zie hieronder onze inspanningen vastgelegd door Jan.

Via de speciaal daar voordoor Natuurmonumenten aangelegde paden (jawel dit keer wel!) bereikten we een verlaten chauffeurscafé. Daarom maar doorgefietst (echter we pas nadat R. een prullebak door de ruiten had gegooid; maar dat terzijde). Daarom het extra rondje via de Princes. Daar kunnen ze de omzet goed gebruiken, gezien het feit dat pas als de huidige F-jes 18 zijn geworden we weer mee mogen ballen met de grote jongens. Arre wilde op tijd thuis zijn (en niet meedobbelen). Dus toen waren er nog maar 3 over. Koffie uitstekend en duur als altijd. Helaas waren we binnen 'vergeten' om te dobbelen. Dat moest daarna gebeuren. Ook nu weer keurig vastgeleg door Jan (zie onder). Wat is dat toch met Jan, als er iets moet gebeuren pakt hij onmiddelijk de camera.

Zoals ik al zei: keurig over de paden, met als bewijs onderstaande Garminvastlegging. Mijn conditie liet vandaag te wensen over (het waren zware kerstdagen). Ook daarvan is bewijs: zie de hoge hartslag. Wellicht dat het toch niet aan mijn conditie lag, maar aan de prima conditie van Jan en Rocus na een weekend Mountainbiken tot ver voorbij Balg. Rocus had in ieder geval weinig last van zijn aanlopende schijfrem.

Het bericht gaat, dat a.s. woensdag de Veluwerijderstocht geheel beheerst gaat worden door Bello.
Voor wie ik niet meer spreek voordat 2016 zijn intrede heeft gedaan: een heel goed uiteinde en een heel sportief, gezond en succesvol 2016.
Willem