Slider09
Slider08
Slider07
Slider06
Slider05
Slider04
Slider03
Slider02
Slider01
previous arrow
next arrow

  Ik

 
Ik heb vanmorgen niet gekeken op de buienradar, je wordt er zo bedroeft van en wat is er nu leuker dan frisse buitenlucht voor hun die anders de gehele dag maar binnen zitten!!
Aangezien ik van Ferry al begreep dat hij niet zou gaan, vanmorgen dus maar in mijn eentje naar de Spar, benieuwd wie er nog meer zouden zijn.
Bij aankomst stond Rocus al te wachten en even waren we bevreesd dat we met zijn tweeen zouden gaan, toen tegen negenen De Generaal arriveerde. Helaas lieten alle anderen vandaag  verstek gaan. Ik wist niet dat een bui regen zo afschrikt!!
Ik moet eerlijk bekennen dat ik zelf bij vertrek ook zo iets had van waar begin ik aan, maar als het maar droog is bij vertrek dan is het al minder erg. Waar naar toe? Wiebe had de vrije hand om de route te bepalen en het werd richting het chauffeurs caffé. 
Wiebe wist de meest droge paadjes te vinden, chappo! en gelukkig hadden Rocus en Wiebe vandaag veel geduld, want het liep bij mij voor geen meter, anders vaak ook niet, maar vandaag was het knudde. Lag het aan mijn oude trouwe Gazelle? op x moment geruild met Wiebe zijn fiets, maar het probleem zit volledig bij de berijder. Tsja toch meer trainen en kilo’s afvallen.
Tot de koffie hebben we het praktisch droog gehouden en bij aankomst zat Bert ons al op te wachten. Bij het dobbelen hebben we nog geprobeerd de blonde jongedame ook mee te laten gooien, ze meende dat we dobbelen om de rekening, is natuurlijk ook een idee, toch eens aan Coen voorstellen!!
Tijdens de koffie begon het stevig te regenen en automatisch bleven we dan ook iets langer zitten en kwamen de favoriete sporten van o.a. Wiebe aan bod, we gaan hier niet verder op in, maar het is wel weer verrassend voor een Fries.
Om half twaalf zijn we in de regen toch maar weer vertrokken en met de opdracht aan Wiebe om zo snel mogelijk op huis aan, crosten hun via de normale route richting Laag Soeren, regelmatig met engelen geduld op mij wachtend, dank heren, veel dank!
In Laag Soeren hadden we het bos en voldoende modder gezien en na afscheid van Rocus, zijn we het laatste stukje over het asfalt naar de wasplaats in Dieren gefietst. Hopelijk zijn we volgende week met meer deelnemers, want er gaat niets boven gezonde boslucht.
Ja en dan een verslag lezend over de Tacx, wordt dit een nieuwe Bello dimensie?