Slider09
Slider08
Slider07
Slider06
Slider05
Slider04
Slider03
Slider02
Slider01
previous arrow
next arrow

  He

 
Het moest er een keer van komen. Ik was de gelukkige en gooide het hoogst aantal ogen zodat ik vandaag het verslag mocht verzorgen. Vanmorgen stonden we fris en fruitig met 7 man bij de Spar (Wiebe, Willem, Rocus, Ferry, Pieter, Arre en ondergeteknde).
We hadden Koen ook wel verwacht want het verhaal gaat dat hij zijn eigen derailleur had gerepareerd (en Harry derhalve niet meer nodig had) Maar misschien was eea wel niet goed gedaan en was hij er daarom niet.
Na wat overleg ( de fietsen mochten niet te smerig en nat worden) zijn we vertrokken. Ondergetekende nam derhalve de rest op sleep touw en via diverse kleine, af en toe natte en glibberige paden kwamen aan bij het chauffeurscafe (voor de noodzakelijke koffie met gebak). Daar troffen we ook enkele leden van de Escargots. Na de koffie genuttig te hebben vertrokken we richting Victoria. Net voordat we daar langs kwamen besloot Ferry dat hij wel door een aanwezige plas kon rijden wat echter ontaarde in een valpartij. (viel allemaal wel mee alleen was hij nu nat). Na een verder voorspoedige rit kwamen we weer in Dieren aan waar enkele Bello´s (die ook lid zijn van de Veluwerijders) nog even aansloten bij de Nieuwjaarsreceptie in het padvindershuis voor een lekkere kop snert.