Slider09
Slider08
Slider07
Slider06
Slider05
Slider04
Slider03
Slider02
Slider01
previous arrow
next arrow

Geheel verzopen en niet leuk meer!

Op de buienradar vanmorgen voor de eerste drie uur een gebied tussen grote wolkenmassa's door. Een enkele wolk nog. Hooguit een klein buitje te verwachten dus.
Arre, Wiebe, Roel, Maarten, Coen en Willem gingen daarom vanmorgen vol goede moed op weg. Lunteren moest het worden. Eerst over de Emma-pyramide en dan via Oosterbeek en zo verder. Zie voor nadere details de kaart hieronder.

Bij Hoenderlo begon het te regenen en dat is ook niet echt meer opgehouden.  Bij Lunteren werd het wel wat droger en binnen in dit eethuis was het zelfs helemaal droog. Hier keerde zelfs mijn goede humeur een beetje terug. De koffie met gebak (€ 3,95) smaakte redelijk, maar appelgebak was waarschijnlijk een betere keuze geweest.

Gingen we daar nog weg zonder jasjes, al heel snel moesten deze weer aangetrokken worden (voor wie een jasje had). Daarna regen, regen en nog eens regen.
Van de rest weet ik alleen nog, dat de wildroosters glad waren (Maarten) en dat de combinatie van zand, zweet en regenwater in je ogen best pijnlijk kan zijn. Het afremmen en stoppen met dichtgeknepen ogen is best spannend. Verder wens ik de rit van vandaag maar zo snel mogelijk weer te vergeten (wat me weinig moeite kost).
Na 100 km en meer dan 4 uur op de fiets schijn ik weer terug in Dieren te zijn gekomen. De fiets is in bad geweest en ga ik nog maar even van olie voorzien. Ik hoop nu op een zondag dat het eens een keer niet regent.
Willem.