Slider09
Slider08
Slider07
Slider06
Slider05
Slider04
Slider03
Slider02
Slider01
previous arrow
next arrow

De gepla

De geplande tocht naar Eext kon geen doorgang vinden. Geeft niets, immers altijd Bello’s aan de Spar. Mis! Om 08:32u vertrekt de Bello richting Blauwe Kamer. Geen nieuwe inzichten of nieuwe routes, er wordt voor zekerheid gekozen: Schaapsallee, Emma Pyramide, Groot Warnsborn, Oosterbeek, Renkum, Wageningseberg, Blauwe Kamer en langs de zuidoever van de Nederrijn en de noordoever van de IJssel naar Rheden. Het weer was heerlijk en sloot perfect aan op de vooruitzichten van Wiebe: sterke ZW wind en veel regen.

Kenmerk van een moment is, dat het van korte duur is. Wanneer je een meditatief moment van 3,5 uur kunt meepikken, mag je dat niet voorbij laten gaan…hoewel, de pontbaas haalde de Bello even uit zijn concentratie door hem aan boord te ontvangen met ‘jonge man’. Je zou verwachten dat een renner op zo’n heerlijk compliment en windkracht 5 in de rug eenvoudig huiswaarts koerst. Ter hoogte van Heteren was de energie hiervan danig uitgewerkt en landde de Bello weer met twee benen op aarde. Als weekendpedaleur werd de rit welhaast onzichtbaar uitgereden. Bij gebrek aan collega Bello’s, koffie met gebak, een dobbelsteen en de vaardigheid deze te laten excelleren zal deze rit niet worden verslagen.

Een betere reden niet aan de Spar te verschijnen dan vanwege Moederdag (de man zoekt in zijn partner ook de geborgenheid van de moederschoot) is er niet. Dus respect voor de ontbrekende Bello’s. Doch, er blijkt meer aan de hand. Bello blijkt op zaterdag reeds actief met Posbank 6 x 6 en heden in de Ronde van Nijmegen. Eigenzinnigheid maakt de Bello.

Blauwe kamer v.v. was een rit over 96 km, 330 hm in een gemiddelde van 28.0 km/h.