Slider09
Slider08
Slider07
Slider06
Slider05
Slider04
Slider03
Slider02
Slider01
previous arrow
next arrow

Blauwe Kamer

Vandaag met 5 Bello’s aan de start, Ruud, Arre, Jan, Henk en mijn persoon. Arre komt met een zeer treurige mededeling. Zijn moeder is vorige week op 87 jarige leeftijd overleden na een val met de fiets. Gisteren was de uitvaart. Nogmaals van harte gecondoleerd Arre. Beter nieuws is dat hij onlangs samen met Stella de 100 cols tocht heeft volbracht op de tandem. Voorwaar een indrukwekkende prestatie!

Al snel wordt besloten richting Wageningen te gaan en wel via de geaccidenteerde route. Arre is goed getraind en zet er meteen de vaart in. Over de Elsberg naar de Emma pyramide. Hier haakt Ruud af en gaat terug naar huis want hij voelt dat hij niet helemaal in orde is. Vervolgens gaan we over de Schelmseweg, door Oosterbeek omlaag en daarna de Italiaanse weg op. We passeren Heelsum en Renkum en besluiten boven op de Wageningse berg door te rijden naar de Blauwe Kamer. Na 55 km is het tijd voor koffie en gebak.

Na het veerpont over de Neder Rijn gaan we met hoge snelheid richting Arnhem want we hebben nu de wind mee. Na de Pleybrug slaat Jan af richting Velp en vervolgen wij de route langs de IJssel. In Rheden volgt het afscheid van Arre en besluiten Henk en ik nog even de Rozenbos te pakken en daarna langs de Carolinahoeve terug naar huis te gaan.

Minder dan drie maanden zijn er nog te gaan voor onze GBBT en te hopen is dat iedereen voldoende voorbereid aan de start komt want het wordt pittig. Onze rit was in ieder geval een goede training voor de GBBT. Na 105 km en ca. 600 hm ben ik weer thuis.