Slider09
Slider08
Slider07
Slider06
Slider05
Slider04
Slider03
Slider02
Slider01
previous arrow
next arrow

Bekende rit naar Laren

Op 9-10-2016 is het rondom het vriespunt, als ik vertrek naar de Spar. Daar aangekomen staan Jan, Arre, Arne, Meindert en Maarten er al. Jan nog enthousiast in korte broek omdat hij niet zo snel warmere kleding kon vinden, de rest in een toepasselijke (warme) outfit.
Gekozen wordt voor het bekende rondje naar Laren. Maarten gaat als vanouds aan kop, wisselend vergezeld door anderen. We fietsen via Hall, Gietelo en langs de IJssel door Deventer naar de koffie in Laren. Omdat niet iedereen enthousiast is over de vriendelijkheid bij het ons bekende koffieadres, kiezen we nu voor het tegenoverliggende restaurant Witlamp. De helft neemt koffie + appelgebak, de rest houdt het bij koffie.
Naast de verhalen over een goed fruit- en walnotenjaar, komt ook de GBBT 2017 ter sprake. Er worden diverse ideeën besproken; het zou goed zijn om tijdens de komende ALV reeds een concreet voorstel(len) te hebben. De aanwezige Bello’s vinden dat 2 voorstellen serieuze aandacht verdienen, namelijk de Pyreneeën (maar dan andere richting als vorige keer), en een week in bijvoorbeeld de standplaats Bormio om van daaruit de Stelvio, Gavia en andere beklimmingen te doen als dagtochten (dit laatste is in september ook door een groepje van Reto gedaan, Berend zoekt dit uit).
Na de pauze gaat het via Lochem, Vorden, Steenderen en Doesburg terug naar Dieren. Maarten laat zich minder op kop zien, moe gestreden?
Door de wat langere pauze ben ik om 13.15 thuis, met een voldaan gevoel en 100km op de teller.