Slider09
Slider08
Slider07
Slider06
Slider05
Slider04
Slider03
Slider02
Slider01
previous arrow
next arrow

31 juli

31 juli 2011, zeven uur zondagochtend. Met LBL nog in de benen, ben ik vroeg wakker. Even checken, of het kan. En ja hoor, het blijft droog vandaag zegt de buienradar en die heeft het niet iedere dag bij het verkeerde eind. Ik kleed me aan en ga op pad.
De laatste dag in een herfstachtige juli-maand. Zware bewolking boven de volle camping de Jutberg, waar ik langs rijd naar de Spar.
Half negen zondagochtend. In de vakantietijd zijn veel Bello’s elders aan het genieten. Het zal dus wel niet erg druk worden.  Arre, Arne en Willem komen op het meeting-point en na kort overleg gaan we op pad. We willen naar Millingen en dan met het veer over. Maar 20 minuten wachten op een Rijnreisje is ons gezelschap teveel en we rijden verder. Elten is de bestemming geworden. Bijzonder leuk koffie adres in Elten, waar we kunnen kiezen uit zeker 10 soorten gebak en we met voor-oorlogse euro’s mogen afrekenen. Daar willen we wel vaker eens opsteken.
Terug met grote vaart via ’s-Heerenberg, Stokkum en, natuurlijk, de Peesekesweg, Angerlo en het Bevermeer naar Doeburg waarna we weer op huis aan koersen. Het is nog steeds droog en na 3 uur en 5 minuten zijn we de kleine 90 kilometers achter de wielen. Onderweg spraken we over een volgende gezamenlijke Bello tocht en het zou mooi zijn wanneer we met ruime aantallen de 11-heuvelentocht op 27 augustus gaan rijden. Schrijf je in mannen!