Slider09
Slider08
Slider07
Slider06
Slider05
Slider04
Slider03
Slider02
Slider01
previous arrow
next arrow

Zaterdag

Zaterdag 6 september,

Ook aan alle mooie dingen komt een eind,  de sportieve en culinaire uitspatting van Club Bello van 2013, de jaarlijkse GBBT is weer ten einde.
Zaterdag ochtend verschenen de 12 deelnemers en chauffeur strikt om 7.30.u. aan het ontbijt, een discipline die gedurende de reis als vanzelf gegroeid is. Maar wat wil je, bij een activiteit waarbij eenieder gelijkgezind is en de neuzen de zelfde kant opstaan gaat bijna alles vanzelf.
In het kader van de PDCA cyclus een klein verbeterpuntje:  Door alle electronica op de fiets krijgt de groep tijdens de tochten te maken  met dermate tegenstrijdige signalen van hoo / stop tot links/ nee rechts,  dat er zelfs geen sprake meer is van veilig kuddegedrag.
Hierom lijkt naast de vastgestelde hekkesluiter en verslagschrijver een dagelijks benoemde toerleider (met kaart)  noodzaak.  Wellicht moeten we dit in de evaluatie meenemen.

Het ontbijt verliep voorspoedig, de hotelhoudster kende haar gasten na 2 nachten wel. Ze was daarom goed op de ontbijtwensen ingespeeld. Er waren koffie, thee, broodjes, beleg en eieren in overvloed.
De bus en auto’s waren vrijdagavond al grotendeels gepakt, zodat eenieder rond 8 uur kon afreizen naar Nederland, waarbij de reis voor zover mij bekend voorspoedig verliep.


We kunnen terug kijken op een goede GBBT, met goed weer, met mooie routes, prachtige hotels met grote varieteit in uitstraling, maar allen van prima kwaliteit. Kortom een pluim voor de organisatie!