Slider09
Slider08
Slider07
Slider06
Slider05
Slider04
Slider03
Slider02
Slider01
previous arrow
next arrow

Verslag

Verslag Bello tocht zondag 19 juni 2011

 

Zaterdag werd er al bepaald dat we met zijn allen om 09.00 uur zouden vertrekken. De route van de afgelopen dag werd nog even doorgenomen door Ferry waarbij hij zijn verontschuldigingen maakte van wege het feit dat het aantal hoogte meters aanzienlijk meer waren dan in het route boek vermeld (1800 ipv van 1100) We moeten er dus rekening meehouden dat het aantal hoogte meters met een factor 1,5 moet worden aangepast. Tevens werd bij dit gezellige samenzijn de ingevoerde gele trui overhandigd aan Rocus die er de gehele zondag in zou mogen rijden.

Vanmorgen zaten we met zijn allen aan het ontbijt waarbij wij gade werden geslagen door een (havik) van een ober. Deze hield ons extra in de gaten omdat het niet was toegestaan om een lunch pakket mee te nemen voor onder weg. We waren erg creatief zodat het diverse van ons gelukt is om toch het e.e.a. mee te nemen voor onderweg.

Eindelijk konden we dan op pad.

Het was weer een geweldige rit en we hebben weer ontzettend genoten van het mooie weer en de omgeving.  Al vonden enkelen het ‘s-morgens nog wel wat aan de koude kant maar de jacks en armstukken gingen al snel uit.

Na wat technische problemen aan enkele fietsen kon nu ook eindelijk de reserve fiets weer een keer van stal worden gehaald en mede dankzij de kennis en vaardigheden van onze technisch lid arryHHhAhHaHarrhhhhhhhhhhHarry kon een ieder de tocht van vandaag fietsend blijven doen.

Na afloop van de tocht hadden we nog een lichte alcoholische versnapering weer een voor treffelijke maaltijd. Tijdens de maaltijd werd de gele trui door Rocus, na een geweldige toespraak ( de 1e na tien jaar) overgedragen aan Coen die nu met de nodige trots de trui komende maandag mag dragen.