Slider09
Slider08
Slider07
Slider06
Slider05
Slider04
Slider03
Slider02
Slider01
previous arrow
next arrow

Vanmorge

Vanmorgen 5 voor negen bij de Spar was ik nog alleen. Maar plotseling waren daar Ferry en Arne en even later Coen en Wiebe. Met de verwachting van westenwind besloten we te starten naar het westen en vanwege de vele beukennoten niet door het bos te gaan rijden.
Zo vertrokken we richting Rhenen naar de "Blauwe kamer ". Wiebe vertelde dat hij op zaterdag al een MTB-tocht had gereden. Arne had een ligstuur gemonteerd! Al pratend reden we via Velp naar Arnhem. Langs Papendal naar Wolfheze, langs de A-50 richting Wageningen waar we op verzoek van Arne "onderlangs" reden. Op de dijk werd er tegen de wind nog even flink door getrokken naar het koffie-adres.
Met een kleine discussie over anorexie/boulaemie en later plannen voor de jaarvergadering en "DE TOCHT VAN 2010" werd de rustpauze gevuld.
Nadat we door de pont een winderige Rijn waren overgezet draaiden we naar het oosten en nadat we een file kerkgangers hadden laten passeren zette Ferry er de sokken in. Hierna zijn we volgens mij niet meer onder de 35 km/h gekomen. We zeilden naar huis. De maximale snelheid op het vlakke was vandaag 53.6 km/h. Dit zegt veel over de windkracht maar ook over de verspilde energie. Rond 1 uur waren we weer bij onze thuisbasis met de herinnering aan een vlotte mooie tocht met onverwacht mooi weer.