Slider09
Slider08
Slider07
Slider06
Slider05
Slider04
Slider03
Slider02
Slider01
previous arrow
next arrow

Oudejaarsrit

door

in
Het jaar dient goed afgesloten worden! Dus maandagochtend voor dag en dauw (om 8.00u!) mét verlichting bij Beekhuizen via de atb-route op weg naar de Spar. Een mooie tocht door een rustig en schemerig bos. Keuir om 8.50u. bij de Spar. Al gauw komt Meindert aan fietsen en even later ook Roel eb Ruud.
We vertrekken naar Victoria, Hoenderlo. Meindert heeft voor het eerst weer eens de ATB onder zijn kont en moet stevig aan de bak. Respect! Onder de coachende begeleiding van Ruud en over de mooie re harde paden gaan we op weg. Onderweg krijgen we van nog even uitleg over de sprengen en hoe deze lang geleden (handmatig) tot stand zijn gekomen. Mooi op tijd bereiken we Victoria en genoeten we van een lekker stukje appelgebak bij de gebruikelijke dubbele ronde kofiie.
Meindert vertelt verheugd over zijn nieuwe klus die hij in  februari in Eerbeek op gaat pakken: interim directeur financien(bijde Veco??). Het leven ziet er dan ineens weer heel anders uit.
Op de terugweg pak ik bij de Woeste Hoeve de afslag naar rechts richting Terlet en de Koningsweg. Een mooie route met prachige vergezichten die ik nog niet eerder heb gereden. De moeite waard. Via de Rosendaalse Heide bereik ik al snel Velp en om 11.45u spuit ik mijn fiets voor de laatste keer in 2018 af.

Inmiddels is het 2019: ik wens alle Bello's een fantastisch en vooral geond 2019.