Slider09
Slider08
Slider07
Slider06
Slider05
Slider04
Slider03
Slider02
Slider01
previous arrow
next arrow

Nulde Kerstdag met 4 Bello's

Vandaag slechts 4 Bello's aan de start bij de Spar. Hoewel de Spar al open was en de eerste klanten al met vers gebakken broodjes naar buiten liepen, viel de Bello-opkomst nog wat tegen. Er waar veel redenen om thuis te blijven: geblesseerd op Schier, overig geblesseerd of nog niet gerecupereerd, Kerstafspraken, voorbereidingen voor de Kerst, gestaag vallende motregen, etc. etc. Toch 4 Bello's, die wel wilden fietsen: Pieter, Ferry, Rocus en Willem.

Over de tocht valt niet heel veel te vertellen. De bekende paden met af en toe een stukje lopen door modder of boommtakken. Meestal Pieter op kop afgewisseld door Ferry en maar heel af en toe Rocus of Willem. Doel was het chauffeurscafé. Slecht plan, want dat was opnieuw gesloten. Daarom maar naar Loenen, waar ook Bert en zijn maten noodgedwongen voor gekozen had. Wijselijk hebben we daar niet gezegd dat de Loenermark tweede keus was, zodat we toch prettig bediend werden. Tafelgesprekken gingen over een vriend van één van Bert's fietsmaten (nog geen 65, kerngezond, twee keer in de week sporten en tijdens het sporten zo in elkaar gezakt en niet meer opgestaan), gezondheid en voorbereidingen voor de GBBT 2018, wie er mee zal gaan en wie niet en waarom niet, voorbereidingen voor Kerst, omzetrecords van bedrijven, etc. etc.

Ferry had de kleinkinderen te logeren en er moesten nog vers gebakken broodjes komen. Dus na de koffie maar verhard en in gestrekte draf naar huis.

De beste wensen voor Kerst en ander komende feestdagen en een heel gezond en sportief 2018, mede namens Pieter, Ferry en Rocus.
Willem


41 km