Slider09
Slider08
Slider07
Slider06
Slider05
Slider04
Slider03
Slider02
Slider01
previous arrow
next arrow

Heren,

Heren,

Gezien de vele blijken van belangstelling, de website maar even misbruiken voor een  tussenrapport n.a.v. mijn controlebezoek aan het ziekenhuis van vandaag:

·         breuk blijkt niet veroorzaakt door zwakke botten; heb me dus gelijk maar weer aangemeld bij het Haarlems Schaats Coördinatie Centrum voor volgend jaar. Daarbij is me wel verteld dat er waarschijnlijk additionele voorwaarden zullen worden gesteld voor potentiele brekebenen (ieder boven de 60).

·         kans dat de heup sparende operatie alsnog fout afloopt door onvoldoende doorbloeding van de heup-kop is verlaagd van 30-40% voor de operatie naar max. ca. 10%. Of er alsnog een heup-protese nodig is moet in de komende 4-6 maanden duidelijk worden en blijkbaar eerder op foto’s dan dat ik het al zou merken.

·         naast de “centrale” schroef door de dijbeenhals is er een kleinere tweede schroef geplaatst om rotatie rondom de centrale schroef te voorkomen.

·         voorlopig nog 4 weken onbelast rond hobbelen, daarna 2 weken “voorzichtig” aantippen van de ondergrond en daarna pas belasting opvoeren; schema op basis van een dan te maken foto van de heup.

Alles bij elkaar een redelijk optimistisch bericht; alleen mijn pogingen om linksom, rechtsom, onderlangs of anderszins formele toestemming te krijgen toch wat meer te mogen bewegen, stuitten steeds op hetzelfde antwoord en daar zal ik me dus bij neer moeten leggen.

Hoop jullie eind van het voorjaar/begin van de zomer weer op de fiets te kunnen ontmoeten.