Slider09
Slider08
Slider07
Slider06
Slider05
Slider04
Slider03
Slider02
Slider01
previous arrow
next arrow

Gisteren

Gisteren wandelden Pia en ik in het bos en het leek mij geen geschikte ondergrond om vandaag op te mountainbiken. Bovendien kregen we vandaag de kinderen op bezoek dus maar lekker uitgeslapen. Toen om half tien de telefoon ging dat de kinderen later dan gepland in Dieren zouden zijn wilde ik toch mijn schaatsbenen even vertreden. Dus maar een rondje Zutphen gefietst van zo ’n 45 kilometer.
Toen ik vanmiddag met mijn kinderen ging wandelen liepen wij Melien en Ferry tegen het lijf. Ferry was niet maar Pieter wel gaan mountainbiken en die had, naar ik heb bebrepen, na 100 meter en 3 valpartijen er de brui aan gegeven. Misschien kan hij daar zelf nog een nadere toelichting op geven via dit medium.
Zo zie je maar weer dat, als de Bello ’s geen gezamenlijke tocht ondernemen, allen op hun manier invulling geven aan een sportieve zondag. Maar ik zie er wel naar uit dat binnenkort de Spar op zondagmorgen om 9.00 uur weer bevolkt is met hongerige ATB- Bello ‘s.
Tenzij het weer gaat vriezen want er gaat niets boven schaatsen natuurlijk. Coen gaat daarvan via dit medium nog getuigen zo heeft hij mij beloofd!