Slider09
Slider08
Slider07
Slider06
Slider05
Slider04
Slider03
Slider02
Slider01
previous arrow
next arrow

Gezien het

Gezien het mooie weer hadden we een grote opkomst verwacht. Het bleef echter beperkt tot vier man te weten Wiebe, Ferry, Arne en ondergetekende. We besloten om via een omweg naar Teuge te gaan waar volgens Wiebe een show was van antieke voertuigen.
Via Halle, Zutphen, Deventer kwamen we uiteindelijk in Teuge aan. Ondferweg moesten we nog een keren draaien omdat we een afslag hadden gemist. Dit ging Arne echter niet zo goed af. Hij draaide via de middenberm, niet rekening houdende met een opstaand randje, en kwam zodoende ten val. Viel allemaal reuze mee alleen hij klaagde als een mager speen varken. Na wat parachutisten gezien te hebben onder het genot van koffie en appelgebak.zijn we weer vertrokken voor de terugreis. Het plan was via Apeldoorn naar Hoenderloo en dan op weg naar Diere. We hebben veel gezien maar niet deze geplande route. We zijn uiteindelijk via Loenen -Beekbergen weer thuis aangekomen.  Al met al een gezellige rit.
PS
Daar er niemand een dobbelsteen bij zich had werd er door Wiebe aan een koppel op het terras gevraagd iemand aan te wijzen voor het verslag. De keuze viel op de vermoedelijk kwiekste renner schrijver van dit verslag