Slider09
Slider08
Slider07
Slider06
Slider05
Slider04
Slider03
Slider02
Slider01
previous arrow
next arrow

Een beet

Een beetje laat, maar niet minder gemeend, een kort verslag van afgelopen zondag. Pieter, Ferry, Willem, Coen, Arne, Wiebe, en de schrijver verzamelden zich bij de Spar om af te reizen naar een klein verjaardagspartijtje. Het gerucht ging vooraf dat Bert, net 2 dagen 60 jaar oud, dit wilde vieren in het chauffeurscafé. Enthousiast werd dus over de redelijk gebruikelijke route via Laag-Soeren, Eerbeek en Loenermark die kant op gefietst. Onderweg kliefden we de Escargots, drie aan deene kant van de weg en drie aan de andere kant. Sommige “A-rijders” reden zo hard, dat ze maar de helft van de groep zagen.

Na nog een extra rondje in de bossen bij de Woeste Hoeve arriveerden we bij Bert die keurig een fijne tafel had geregeld voor het feestje. Onder het genot van diverse baksels werd uitgebreid gekeuveld over de pensioendatum, de kou, De Cevennen, een paar kilo eraf etc. Ook werd meegedeeld dat het leven pas begint bij zeventig, nog een flinke tijd voor een aantal onder ons!

Na de mededeling dat Bert de volledige schade ging vergoeden, werd Lang zal hij leven aangeheven. Dankzij vocale ondersteuning van een gezelschap verdwaalde Feijenoord-fans klonk het toch best goed. Bert: dank voor traktatieen nog vele gezonde jaren toegewenst.

Over de terugweg slechts 1 nieuwtje. Pieter was geen hekkensluiter. Hij mocht dit keer twee lijdende medefietsers de route wijzen. Deze twee zijn conditioneel aan het terugkomen, vooral die ene komt van ver. De rest van de zondag werd in alle rust doorgebracht.