Slider09
Slider08
Slider07
Slider06
Slider05
Slider04
Slider03
Slider02
Slider01
previous arrow
next arrow

De R is in de maand

Vanmorgen tot 09.05 uur, met 7 Bello's  (Koen, Wiebe, Rokes, Ferry, Ton, Berend en ondergetekende),  gewacht bij de Spar maar geen Maarten te bekennen. Zou hij de mail wel lezen?. Of fietst hij toch liever alleen? OF misschien was hij wel bang dat hij het tempo van de GBBT gangers niet meer mij kon houden? We horen het nog wel een keer. Wesloetn naar Deventer te rijden om daar de koffie stop te houden. Het tempoi zat er meteen goed in en we waren dan ook al snel aan de koffie. Via lommerijke wegen op eens een verplichte stop. Er was namelijk nog niet gedobbeld. Niemand had echter een dobbelsteen bij zich en zoals het een goed president betaamt kwam deze met een oplossing. In de berm werd er een cijfer geschreven en vervolgens mocht een ieder een getal onder de 7 noemen. Je raad het al ik was de klois.. We vervolgede hierop onze tocht en in de buurt van Zutphen aangekomen bleek dat we toch wel erg vroeg thuis zouden waarop besloten werd er nog een extra lus aan te plakken. Zodat we via Bronckhorst en de pont in Dieren tegen 12 uur weer thuis waren.
Ik las dat Maarten toch wel gefietst had maar al om 08.30 uur was vertrokken en de hulp van een buitenstaander had gehad om zijn gemiddelde op te voeren.
Voor zijn geruststelling ons gemiddelde lag na 70 kilometer op 30.1 .

De schroom niet om er aanstaande zondag weer bij te zijn om 09.00 uur. We nemen je weer graag op tussen de andere Bello's.