Slider09
Slider08
Slider07
Slider06
Slider05
Slider04
Slider03
Slider02
Slider01
previous arrow
next arrow

Dat kan ik

Dat kan ik ook! en/of Mooiste dag van de week,
Onder deze noemer hebben Fred, Harry Rijck en Wiebe woensdag de Cretes des Ourthes gefietst onder sublieme omstandigheden. Eerder had ik gemaild Kan dit beter ? Niemand meer? Jazeker kon het beter. Wiebe besloot op het laatste moment mee te gaan zodat Rijck en Harry de fietsen wegzettend in het hotel tot hun verassing een kleine Scott racefiets zagen staan, en daarmee ineens wisten hoe laat het was. Ik kreeg de volle laag kraag over de lage streek niets verklapt te hebben.
Omdat Wiebe nog een dag in het hotel in Luik bleef, gelegen recht tegenover het fantastisch mooie nieuwe station ( kijk op internet naar de foto’s!!) hadden wij een prachtige opslag voor onze koffers Én een mogelijkheid om te douchen na afloop.
Het werd een mooie tocht met voldoende km’s en hm’s en graden Celcius.
Achtereenvolgens: 145; 1750 en 30
De overvloedige zonnestralen worden helaas niet gemeten, noch geregistreerd door Garmin , Polar of ander fietsattribuut.
Wel werd geconstateerd dat zelfcalibrerende Garmins enigzins optimistische getallen weergeven bij de verrichtte hm’s. Daarom is het hier genoemde getal het harde cijfer, zonder dat vissers er hun latijnse kennis over hebben uitgestrooid.
Jammer dat geen van de woensdag-Veluwe-rijders de kans hebben benut om deze training voor de GBBT aan te grijpen. Wij hebben er van genoten, zonder de mensenmassa’s, te kunnen fietsen in mooi gebied en met het gevoel invulling te geven aan een van de besluiten van de Clubbello Jaarvergadering.

We wensen de deelnemers aan de LBL volgende week een mooie tocht en daarna een goede herstelweek om aansluitend fris te kunnen starten in de Grote Bello Berg Tour;  Editie 2012.