Slider09
Slider08
Slider07
Slider06
Slider05
Slider04
Slider03
Slider02
Slider01
previous arrow
next arrow

Buitenrit

Zoals aangekondigd op de Bello-app hebben Meindert, Ruud en Wiebe vandaag de Merida Veldtoertocht vanuit Klarenbeek gefietst. Ruud en Meindert zijn op de ATB naar Klarenbeek gefietst met aansluitend de 32 km. versie van de VTT en na de rit van Klarenbeek weer naar huis. Omdat ik ( Wiebe ) morgen ook nog de benen moet hebben voor het schaatsen in Deventer, waar Pia begrip voor kon opbrengen, heeft zij mij met de auto naar Klarenbeek gebracht.
De route terug heb ik wel met Meindert en Ruud gefietst. Zodoende kwam ik aan 51 km. maar Meindert, en zeker Ruud, hadden meer dan 60 km. op de teller. De hoogtemeters ( 200 ) mochten in vergelijking met de Bello ’s die de reguliere zondagsrit reden ( 600 ) geen naam hebben. 
Vanuit Klarenbeek werd koers gezet richting Beekbergen en Loenen, aanvankelijk over de weg. Maar al gauw kwamen wij in bosgebied terecht,  zeg maar globaal rond de Vrijenberg in Loenen met hele mooie singletracks. Een gebied waar wij vanaf de Spar eigenlijk nooit komen. Ja zelfs niet kunnen komen maar vandaag had de organisatie toegang tot die bosgebieden gekregen. 
Na de rit hebben de koffie gebruikt in restaurant Pijnappel en, schrik niet, zonder gebak. Even na 13.00 uur arriveerde ik weer in de v.d. Waalslaan met een, en dat is ook wel weer eens aardig, schone fiets. Wat er bleef schuren was dat we de lekkernij bij de koffie waren misgelopen. 
Dus vanmiddag samen met Pia naar Victoria, daar VAN koffie met gebak genoten met aansluitend een mooie wandeling door de Varenna. En daarmee is deze mooie, droge, sportieve en deels zonnige heel goed afgesloten.