Slider09
Slider08
Slider07
Slider06
Slider05
Slider04
Slider03
Slider02
Slider01
previous arrow
next arrow

Beste mens

Beste mensen, Meer dan een enkeling verward nog steeds ons gewaardeerde kopploeglid Arre Bekkering met U recent toegetreden lid Arne Heineman. Hoe kun je dit nu toch uit het hoofd leren: 1. Arre heeft een blauwe fiets, ik een zilver plus rode. 2. Arre is altijd bij een ontsnapping voorin te vinden, ik niet altijd. 3. Arre heeft een blauw windstoppertje, ik een gele. Kortom, toch een aantal aanknopingspunten. Ook mij was het hedenmorgen een waar genoegen met deze 22 man sterke combi-trein mee te mogen rijden, alhoewel…….., na de volstrekt onnodige valpartij waar wij (naar mijn bescheiden mening, links inhalend, dan weer rechts inhalend, over het gras, door de takken en bladeren) collectief aan bijdroegen, vond ik het iets minder leuk. Gelukkig bleef het neefje van Frank heel ! En Coen ook, en kon ik beide goed ontwijken en nog net omkijken of er nog iemand met z’n hoofd het asfalt raakte, hetgeen gelukkig niet het geval was !!! En dan over Bakker in Vorden. Sta ik notabene, nadat men heeft geinformeerd of ik mijn tot telefoon omgebouwde ‘laptopje’ bij me heb, voor de goegemeente te telefoneren om bij Bakker 22 ‘seats’ te reserveren in ‘ons hoekje’, smeert de hele boel ‘em in zo’n rotvaart, dat ik daar niets meer mee kan. Zoals bekend, het zal ook niet veel beter worden, vind ik het nog steeds lastig om in m’n eentje naar een groep die ruim boven de 36 km/h. rijdt toe te rijden. Zeker als je alleen nog wat felgekleurde ‘jekkies’ aan den einder ziet. Bij Bakker kon ik iets goeds doen bij het zien van de terechte teleurstelling op de meeste gezichten van de Bello’s. De meeste van jullie zagen gelukkig niet dat ik met een twijfelachtige combinatie van ‘dreigen en verleiden’ de dame in kwestie aanspoorde toch ’te leveren’. Wat enorm hielp was natuurlijk dat enkele van jullie door hadden dat het zelf de servering op ons nemen haar geheel uit de brand hielp. De onderhandelingen over het tweede kopje koffie liepen al snel mis, omdat we plotseling met een ander, volstrekt onverzettelijk onderhandelingsteam van de firma Bakker werden geconfronteerd. Hiervoor mijn excuses. Voor wat betreft hoe de rit verder ging vanaf de spoorwegovergang direct buiten Zutphen kan ik melden, dat daar ergens in een tuin al enige tijd een heel mooi bootje op een trailer staat, en dat leidt mij dus af. Als afsluiting van het seizoen heb ik mijzelf toen getracteerd op een praatje met de eigenaar. Ik dacht wel, misschien staan ze wel ergens op een kruising te wachten, misschien denken ze wel, hij heeft lek gereden, of misschien denken ze wel niks en rijden gewoon door. Wat jullie ook dachten, ik had het prima naar mijn zin. En kwam door het alleen tegen de wind in beuken toch mooi moe thuis.