Slider09
Slider08
Slider07
Slider06
Slider05
Slider04
Slider03
Slider02
Slider01
previous arrow
next arrow

Beste me

Beste mensen,
Als niet erkend maar als zelfbenoemd vakantielid van Bello, zal ik een klein verslagje indienen over de Mallorca reis van Bello west + Wiebe van Bello oost en van mij ,niet erkend maar zelfbenoemd.
Het begin was niet bemoedigend: Rijck had zijn voet verstuikt, Fred had problemen met de archillushiel en ik was helende van een flinke griep.
Voor Fred was het de eerste drie dagen daarom niet fietsen. Vanaf de 2e dag heeft hij ons op een gehuurd scootertje als een Holleder gevolgd en bedreigd. Gelukkig hadden we Harrie in ons midden, die onder het uitrekenen van allerlei nuttige problemen – zoals hoeveel het scheelt bij een beklimming of je eerst de neus snuit in een papieren zakdoekje en weggooit of dat je al snotterend naar boven klimt –
makkelijk een scootertje voorbij rijdt.
Afijn na drie dagen heeft ook Fred ons op de fiets vergezeld en was ik helaas degeen, die moest aanklampen. De entourage op Mallorca was die van het Fred Rompelberd 268 km team: grupotel met buffeteten wat niet te pruimen was en iets te ordinair hotelgezelschap, dat desondanks zelfs niet het avondamusument kon waarderen, zodat elke avond een zielig figuur in zijn eentje op een electrische accordeon stond te spelen.
Gelukkig was het met het groepje erg gezellig en hebben we dankzij Fred (in zijn Holleder rol, had hij prima contacten gelegd op het eiland !) meestal prima gegeten en hebben we ook heel fijn gefiets.
Eric.