Slider09
Slider08
Slider07
Slider06
Slider05
Slider04
Slider03
Slider02
Slider01
previous arrow
next arrow

A Ferry nice bike ride

Zondag 18 september.
Voorzichtig pakken de Bello’s de draad, de fiets en de pen weer op. Na een buitenlandse week een verslag van een Ferry mooie rit afgelopen zondag.
Negen uur zondagochtend: Spar Dieren. Arne, Arre, Berend, Ferry, Meindert, Ton en Willem verzamelen voor de wekelijkse tocht, als om 8:58 de rode Audi van Harry het parkeerterrein opdraait. Wat een perfecte timing! En wat bijzonder leuk dat Harry ons ook in het Oosten komt om met het Bello peloton te rijden. Courage Harry!
We moeten om 12:30 terug zijn in Brummen, dus besluiten we het voorstel van Ferry om naar Ruurlo te gaan, te volgen. Van meet af aan zal Ferry de kop nemen en zowel voor – als na de koffie blijft hij op die plaats rijden. Veelal geflankeerd door Berend, Harry en Arre. De heenweg is tegen de wind in. Wind, welke wind, vraagt Harry, die natuurlijk de kuststreek is gewend en hier de weersomstandigheden als bladstil ervaart. Via Cortenoever, Zutphens “nieuwe brug, Zwiep, Barchem naar Ruurlo. Tegen elven hebben we Wiebe aan de telefoon, die ons bijpraat over zijn gezondheid. We zijn blij dat we door onze Presidente life op de hoogte worden gebracht. Veel beterschap Wiebe!
De thuisrit gaat, geheel in stijl van Bello, niet direct naar Brummen om Berend tijdig thuis te laten zijn, maar, na overleg, via Doesburg. Om 12:30 ben ik weer thuis, daarna inpakken en maandag een weekje op reis. Ik heb de hele week na kunnen genieten van de mooie rit van zo’n 80 kilometer, die we tegen de dertig in het uur hebben volgemaakt. Tot morgen!