Slider09
Slider08
Slider07
Slider06
Slider05
Slider04
Slider03
Slider02
Slider01
previous arrow
next arrow

De laatste 5 ritverslagen:

 • Handleiding

  Beste Bello’s

  De nieuwe wijze van het plaatsen van een verslag op de website is nog wat onwennig. Daarom nog een keer deze toelichting.

  Wil je een nieuwe bijdrage op de website zetten, stuur dan een e-mail naar:

  clubnieuws@clubbello.nl en verstuur het liefst vanaf jouw e-mailadres dat bij club BELLO bekend is.

  Begin de titel van je bijdrage altijd met: [Ritverslag] met daarachter de titel (denk aan de rechte haken om Ritverslag).

  Bijvoorbeeld: [Ritverslag]Een mooie zondagmorgen in maart.

  Voeg, indien gewenst, in de tekst van de e-mail afbeeldingen en/of foto’s toe. Voeg geen bijlagen toe, maar zet de tekst rechtstreeks in de e-mail.

  Webmaster Willem

 • Storm Oost 5 naar Laren

  Even gecheckt: windkracht 3 uit OostNoordOost. Het voelde echter als Oost 5, zo pittig werden we door de wind gegeseld.
  Uitgezwaaid door Roel gingen vanochtend de volgende Bello’s op pad: Ferry, Pieter, Rocus, Meindert en Maarten. Wind uit het Oosten, dus naar Laren. Eerst naar Voorst, lekker zigzaggend door het bos en langs de weilanden. Bij Voorst naar de IJssel waar we kunnen genieten van de wind. En de IJssel zelf, deze is helemaal gevuld met water, wat een prachtig brede rivier oplevert. Tot Deventer heb ik dacht ik redelijk wat kopwerk gedaan, daarna is pijp leeg en hang ik zwoegend achteraan. Ferry is gelukkig dan warm gedraaid en zet zich in Epse op kop om deze plek tot aan Laren niet af te geven. Daarmee trotseren we de wind het en volgens sommigen ellenlange saaie stuk in de buurt van Harfsen. Bij Laren is het mooier, heel klein beetje glooiend, maar vooral ook omdat we daar aan de koffie gaan. Witkamp dus, het daartegenover gelegen café-restaurant met het fraaie terras is volledig leeg en dus ook verlaten. Een van de Bello’s had in het verleden een vloek over deze tent uitgesproken, maar dit resultaat was hem toch te gortig. Witkamp zat nu dus vol met racefietsers, een levendige tent op de zondagmorgen – en niets mis met de koffie en appeltaart en slagroom.
  Na de pauze iets binnendoor naar Doesburg, niet via Lochem maar licht slingerend langs Vorden, Hengelo, Toldijk en Steenderen. Nu heeft Pieter het op zijn heupen, in een moordend tempo leidt hij de andere vier door de Achterhoek, een klein beetje gered door Pieter’s richtinggevoel zodat we bij het (af en toe) keren even kunnen bijkomen.
  Veilig bereiken we Doesburg waarna de groep zich opsplitst en Meindert en Rocus ieder deels via een eigen route de 100 km in de pocket krijgen. Rest mij de vier anderen te bedanken voor hun fraaie fietswerk; indrukwekkend wat Maarten doet en Ferry laat zien. Pieter is verslaafd aan Kamp van Koningsbruggen, het lijkt of hij gewoon in de praktijk meedoet en Meindert traint stevig en dat werpt mooi zijn vruchten af. Jammer dat ik volgende week het rondje moet overslaan.

 • KBK 2024 op 222024. Inschrijving voor 222024

  KBK 2024 op 22-5-2024.  Inschrijving voor 22-3-2024Beste Bello’s,

  Na de oproep van Frank voor TKT kan deze voor KBK er meteen achteraan. Het vorig jaar is onze traditionele fietstocht KBK niet doorgegaan. Dat kunnen we dit jaar natuurlijk niet opnieuw laten gebeuren. Omdat het op korte termijn vastleggen van de hotel accommodatie ter plaatse steeds problematischer wordt roep ik jullie nu al op aan te geven of je dit jaar wil meegaan.

  Na overleg met Rocus stel ik voor de tocht te fietsen op woensdag 22 mei. Gekozen is voor een doordeweekse dag om de weekend drukte te vermijden.

  De organisatie gaat hetzelfde als andere jaren: dinsdagavond 21 mei verzamelen in Valkenburg, woensdag overdag fietsen, woensdag avond in Valkenburg eten en daarna terug rijden.

  Ik heb op dit moment geen idee hoe groot jullie belangstelling is. Als ik op tijd weet wie er mee wil gaan kan ik de slaapplaatsen in het hotel regelen. Daarbij zal ik zorgen voor een zo laat mogelijke datum waarop we nog kunnen annuleren, bijvoorbeeld als het slecht weer blijkt te worden.

  Mijn voorstel is dat je binnen 2,5 week doorgeeft of je in principe meegaat en of je een 1-persoonskamer wilt hebben. Als ik geen reactie krijg neem ik aan dat je helaas geen interesse of tijd hebt.

  Met vriendelijke groet,
  Ferry

 • Tivoli-Kleve-Tivoli

  Voor de agenda:

  Beste Belli,
  Tivoli Kleve Tivoli, onze voorjaarskoers van Bello Zuid, wordt dit jaar weer verreden,  en wel op:
  zaterdag 30 maart, vertrek 9.30 vanaf Tivoli, route uitdagend aangepast naar behoefte, torte en paashaas etc. uiteraard bij Frau Wanders in Kleve,
  Indien gewenst is er nog een pannenkoek of soep in Berg en Dal.
  Laat voor 23 maart even weten of je mee gaat.
  Frank
 • Traditionele opening Raceseizoen club BELLO naar Hotel Bakker in Vorden

  Het is weer maart en bovendien prachtig weer. Op aangeven van Pieter zijn we het Raceseizoen maar begonnen.

  Vanmorgen Pieter, Ferry, Maarten!, Meindert en Willem om 09:00 uur aan de start bij de Spar. Traditioneel gaan we de openingsrit naar Hotel Bakker in Vorden en dat was vandaag niet anders. Ferry (wie anders) wist een mooie route. De lengte werd afgestemd met Maarten en Ferry nam ook  meteen de kop en zette een flink tempo in. De route en alle cijfers vinden jullie hieronder, dus dat hoef ik niet te herhalen. We wil ik even benadrukken, dat het weer ouderwets gezellig was onderweg en we genoten van het mooie weer. Maarten leek meer last te hebben van zijn afzakkende beenstukken dan van zijn conditie en zijn inhoud.

  Afbeelding met tekst, schermopname, kaart, atlas

Automatisch gegenereerde beschrijving

  De koffie in de serre van Hotel Bakker was uitstekend. Ook de appelrondjes en de Pieterpadjes smaakten weer bijzonder goed. De gesprekken waren geanimeerd en er werd ook weer gedobbeld, hoewel er ook protesten tegen dit legale kansspel waren. Maar nadat ik als eerste 6 gegooid had, verstomden de protesten en gooiden de anderen braaf 5 of minder.

  Afbeelding met persoon, kleding, glimlach, Menselijk gezicht

Automatisch gegenereerde beschrijving

  Noot van de redactie: de foto is gemaakt door Ferry en jammer genoeg staat hij er niet op!

  De heenweg had Ferry het meeste kopwerk gedaan en af en toe Pieter. De terugweg werd het kopwerk wat eerlijker verdeeld, maar ook hier waren Ferry en Pieter het meest aan bod. Een prima opening van het wegseizoen en zeker voor herhaling vatbaar als het weer zo mooi blijft,

  12

E-mail ontvangen als er nieuws op de website geplaatst wordt? Klik dan op de afbeelding hierboven.

Wil je een nieuwe bijdrage op de website zetten, stuur dan een e-mail naar:
clubnieuws@clubbello.nl en verstuur het liefst vanaf jouw e-mailadres dat bij club BELLO bekend is.

Begin de titel van je bijdrage (vakje ‘Onderwerp’) altijd met: [Ritverslag] met daarachter de titel.
Bijvoorbeeld: [Ritverslag]Een mooie zondagmorgen in maart.

Voeg, indien gewenst, in de tekst van de e-mail afbeeldingen en/of foto’s toe.