Slider09
Slider08
Slider07
Slider06
Slider05
Slider04
Slider03
Slider02
Slider01
previous arrow
next arrow

Voor alle Bello's die er niet bij waren

Op de laatste zondag van november komt Ferry me trouw om kwart voor negen ophalen. Het is ondanks de vorst aan het begin van de avond vanmorgen een prima temperatuurtje, niet koud en windstil.
Bij de Spar staan Jan en Arne al gereed en even later komt als laatste Willem en zijn we vandaag slechts met vijf man. Sinds enkele weken is onze El Presidente al weer bezig om kilometers te maken en Ferry appt hem ons koffieadres, wat vandaag het chauffeurscafé zal worden.
Ja en als onze Ruud er niet bij is, moeten we zelf onze route bepalen en voor enkelen onder ons is het bos toch weer elke keer een verrassing.
We gaan op pad en via de gebruikelijke route richting Laag Soeren komen we al rap bij Coldenhove en via de camping gaat het richting de Loenermark en vervolgens naar het bekende punt Van Ark richting de A50. Onderweg is er nog wel een keer een korte discussie over de te volgen strategie maar dat mag geen naam hebben, alhoewel?!
Om exact half elf arriveren we bij ons koffieadres en ook Wiebe en een later Bert en zijn medefietsers zijn van de partij. Let op het parkeren van de fiets, vanaf nu in de fietsstalling!!
Tijdens de koffie wordt door Ferry nog even aan Wiebe gevraagd hoe de afspraken zijn vastgelegd over het volgen van de route: hij krijgt de nodige tekst en uitleg en die was natuurlijk voor iemand anders bedoelt!! jullie kunnen wel raden voor wie.
Na de koffie via de steile afdaling na het viaduct kwamen we nog een roedel herten tegen en verderop een roedel meiden van de fietsclub Last Gear uit Eerbeek. Zij namne deel aan een georganiseerde mountainbike tocht, hadden we dat geweten!!
Via deels het fietspad en opnieuw bij Eerbeek de moutainbike route, waren we zo rond haf één weer in Ellecom. Was een mooie rit met prachtig weer. Hopelijk zijn er volgende week meer Bello's van de partij.