Fiets- en schaatsclub, opgericht in 1988

Tropische activiteiten

Uitgezwaaid door Roel, staan vier Bello’s blakend aan de start. Daarnaast 2 (en later 3) afmeldingen. Gaat Bello toch (nog) weer op de fiets?

Mooi dat Ruud er weer bij is. Het is even geleden, maar goed om hem op de fiets te zien. Nu maar hopen dat hij niet teveel in Brugge vertoeft. Verder Willem (heeft vakantieplannen), Ferry (net terug van vakantie) en de schrijver (beetje van beide).

Het is erg warm, dus een niet al te lange route, de open Achterhoek in; via Zutphen, Wichmond en Hengelo naar Zelhem. Bij Brummen lekker door de uiterwaarden, alleen waar zijn de IJssel-biennale kunstwerken? De nieuwe brug bij Zutphen blijkt net dit weekend afgesloten voor fietsers, als bonus wat extra kilometers door de stad heen.

In Zelhem zijn we als eersten op het gelukkig schaduwrijke terras, dat daarna al snel vol loopt. Prima appelgebak met slagroom en veel informatie uit te wisselen.

Na de pauze rechtstreeks naar Dieren, via de vertrouwde paden en wegen. De temperatuur loopt lekker verder op, mooi dat we allen keurig voor de middag thuis zijn. De 76 km op de teller zorgen wel voor een pittige cooling down bij 30 graden: zitten en zweten.

2051460cookie-checkTropische activiteiten