Vandaag de tweede etappe van naar eerder hoorden we dat het 20% eenvoudige was dan gisteren maar daar bleek achteraf helemaal niks van te kloppen. We hebben maar vier echte klimmen tussen 300 en 500 hoogtemeters gehad en die waren toch behoorlijk pittig , vooral de vierde die aangekondigd was als een gemiddelde stijging van 5% bleek bij nader inzien 8% te zijn en dat was nog tamelijk heftig in ieder geval van mij

Verder hadden we een fantastische koffiepauze met gebak en koffie, heerlijk in een dorpje waar het druk was op straat en hebben we een lunch gehad aan het lac de Serre-Poncon helaas zonder bomen maar wel met heel veel lekkere dingen van Theo. Nu zitten we aan het bier. Verder zijn er geen bijzonderheden te melden, behalve schitterend weer, een frisse start 15 graden, op het hoogtepunt van de dag 27 graden. We zijn om 8:30 vertrokken en om half zes waren we binnen. Dus het is een behoorlijk pittige dag geweest en nu ga ik dadelijk douchen en dan gaan we lekker eten ergens hier in de buurt . We zitten op 1000 meter boven zeeniveau trouwens net als afgelopen nacht. Totaal 101 km, rijtijd 6:04h, 2350 hoogtemeters

2050840cookie-checkGBBT 2e etappe