Fiets- en schaatsclub, opgericht in 1988

Klein maar fijn

Vandaag een geringe opkomst, nadat we al vroeg een melding kregen van zowel Ferry en even later Willem, ben je toch benieuwd wie er dan in deze vakantieperiode wel komen opdagen. Vandaag waren we slechts met drie Bello’s, ik was er zelf als eerste en even later kwam Rocus en Roel en daar bleef het vandaag bij. Ja en als de twee eerder genoemde mannen er niet zijn, moeten we zelf dus een route bepalen. Ik heb dan wel sinds kort een Garmin, maar het ontbreekt me nog aan diverse routes. Rocus stelde de Achterhoek voor, ja daar heb je ook geen Garmin voor nodig, de route naar Etten kunnen we wel dromen en zo met de wind in de rug ging het gezwind naar het mooie Oosten, waar de diverse NL vlaggen nog steeds op hun  kop hangen. Via diverse nieuwe paadjes kwamen we om even voor tien uur bij café Tiemens aan, waar we zowaar door Roel getrakteerd werden. Hij is gisteren 72 jaar geworden en alsnog vanaf deze plaats, proficiat!!! en onze excuses dat we niet voor je hebben gezongen! schande zou Wiebe zeggen.

Na de koffie met een flink stuk appeltaart met bijzonder veel slagroom voor beide heren ging het via de bekende route naar Azewijn, ‘s Heerenberg, Stokkum op naar het Peeske. Zoals buienradar al aangaf, begon het om exact twaalf uur licht te regenen en met 81 km op de teller waren we vandaag op tijd terug, met gemiddeld 27.5. Een mooie rit en zonder te dobbelen toch een verslag! Op die van vorige week zitten we nog te wachten volgens mij!!

 

2050480cookie-checkKlein maar fijn