Vandaag om half negen (!) aan de start Ruud, Willem, Rocus, Roel, Maarten en uiteraard mijzelf. Het belooft warm te worden (eindelijk) , maar wel van het zuidwesten uit kans op buien met onweer. Daarom besluiten we de Achterhoek in te gaan, naar Etten. Willem weet natuurlijk perfect de weg dus daar hoeven we maar achteraan te rijden. Bij Hummelo nemen we afscheid van Ruud. Hij is nog aan het inrijden en draait om. Wij volgen verder het bekende parcours, we rijden door Gaanderen en Terborg en arriveren behoorlijk vroeg op het traditionele terras. De koffie met drank en appelgebak gaat er goed in. Op de terugweg doen we natuurlijk de Peeskesbult en rijden we door Wehl. We raken elkaar ook nog even kwijt vlak voor Doesburg. Voor twaalf uur ben ik weer thuis met 80 km op de teller.

2047660cookie-checkde Achterhoek in