Fiets- en schaatsclub, opgericht in 1988

Ter ere van…

Beste Bello’s

Het wordt mij duidelijk dat je sportieve inspanningen moet opdragen aan iemand. Ik lees dit in  het wekelijks HAH- blaadje, ik zie het op TV en ik lees het op onze website.

Nu span ik mij al enkele jaren in in het krachthonk bij ons thuis.  Op de sportschool heb ik destijds kennis gemaakt met “Steps”. Maar ja dan blijf je gewoon op dezelfde hoogte. Dat is niet zo leuk. Daarom loop ik echte trappen. Ook deze ochtend.

Nu hebben jullie wellicht gehoord dat Bouwend Nederland de komende 10 jaar  één miljoen woningen willen bouwen. Diverse politieke partijen hebben er zich al achter geschaard. Ik vind dat zo’n goed plan van B. N. dat ik deze ochtend ter ere van Maxime Verhagen mij weer veel verdiepingen omhoog heb gelopen. Het deed mij goed.

Ik wens jullie allemaal een fijne fietsochtend.

Fred

2046980cookie-checkTer ere van…