Fiets- en schaatsclub, opgericht in 1988

de kop is er af

Een nieuw jaar, nieuwe Bello-kansen. Dus op de derde januari naar het ontmoetingspunt. Netjes op tijd, en zie alleen Ferry en Pieter aan komen zetten. De ziekenboeg van Bello is niet onaanzienlijk. Na de uitwisseling van de goede nieuwjaarswensen, inclusief die van de uitbater van de Spar, gaan we op pad naar een koffie-to-go punt in Hoenderloo.

Omdat de 29-er wacht op onderdelen, is de American Eagle weer van stal gehaald, zeer welkom om de kanonnen uit Ellecom een beetje bij te kunnen benen. Om 10.22 uur staan we na 22 km bij de supermarkt van de Miggelenberg, waar Ferry trakteert op koffie met croissant. Keurig op gepaste van elkaar recipiëren we het nieuwe jaar.

Na de pauze gaat het in strak tempo door Het Spoek naar de A50, waarna in Hoeve Delle en het Loenense Bos diverse paden worden uitgeprobeerd. Soms raken we ook het oude officiële mtb-pad, veel afwisseling met bekende en onbekende paadjes. Op het heideveldje achter Laag-Soeren splitst het trio, waarna ik me nog voor twaalven weer thuis meld. Volgens de Mi Fit zijn 1795 Kcal verbrand. Niet slecht, de oliebollen zijn er weer afgefietst.

2046600cookie-checkde kop is er af