Fiets- en schaatsclub, opgericht in 1988

Rondje ‘s-Heerenberg


Met z’n vijven zijn we niet bang voor de voorspelde regen en we hadden gelijk. Alleen een miezerbuitje, dat was alles onderweg, niet genoeg om een regenjackje aan te trekken. Verder staat er wel een bak wind, eerst uit zuidoostelijke richting maar wel draaiend naar zuidwest zodat we voor een groot deel van onze route de wind flink tegen hebben. Omdat we tegen de wind willen vertrekken wordt als pauze stek ’s-Heerenberg gekozen. Maarten gaat natuurlijk op kop, soms afgewisseld door of vergezeld van Roel, Pieter of mijzelf. Wiebe blijft verstandig zoals hij is in het wiel hangen. De ervaring die de Giro renners gisteren hadden ,dat ze op sommige punten bijna van de weg geblazen werden, hebben wij vandaag ook. In ’s-Heerenberg is de uitspanning vanaf 10 uur geopend en dat komt goed uit want we zijn er om 10 over 10. Grote stukken gebak worden er geserveerd en koffie met drank. Dat kunnen we goed gebruiken. Na de pauze gaan we even door het buitenland en kruisen we een aantal keren de Betuwelijn. Uiteindelijk komen we weer in Doesburg uit. Thuis heb ik 77 km en 27 km/h gemiddeld op de teller.

2046380cookie-checkRondje ‘s-Heerenberg